dissabte, 9 de maig del 2020

Ens estem preparant per a la tornada!


Estimades famílies,  
Aquests dies l'equip del nostre submarí ha estat preparant classes online amb plataformes que trobem més segures que altres, per això vam apostar per l'Skype. A banda, amb eines de suport per ajudar amb els deures de l'escola, institut, universitat o els negocis. 

image.jpeg   image.jpeg  image.jpeg 


El nivell de satisfacció ha estat molt alt, cosa que ens agrada i reconforta. Els primers moments, molt durs per tothom, han sigut per millorar i veure els pros i contres del treball online. Ara, estem mirant altres plataformes més completes, per poder fer tot el treball des d'allí i també les videoconferències. 
Estem esperant informació més precisa per veure si ens recomanen fer les classes online o si aviat ens deixen obrir les portes. Si és així, obriríem amb les mesures adients com les que que es faran servir a d'altres llocs on també podran anar nens, adolescents i adults, incloent els elements que facin falta per garantir tranquilitat per les famílies. Si ens recomanen que hem de continuar online, oferirem una sessió gratuïta per a les famílies per explicar-vos com funciona tot.

Com estem pendents de les dues possibilitats, i per poder organitzar-nos, ens aniria molt bé que les famílies interessades en continuar les classes online, ens envieu un correu a infoyellowsubmarine@gmail.com dient si esteu interessats en continuar i posant el nom de l'alumne i el curs que fa actualment. Moltes gràcies per endavant. 
Us anirem informant quan tinguem més notícies, que, per ara, són molt diferents als diferents mitjans que ens van informant. Esperem que estigueu molt bé! Una abraçada! I no desconnecteu de l'anglès 😘